las vegas 2022 SHOW SCHEDULE

The Digital Dealer Las Vegas conference and expo schedule will include 80+ actionable sessions, networking breakfasts, lunches, parties, cocktail receptions, and more! Use the filters below to search by Day, Track, and/or Session Type.

All
  • Tuesday, October 11
  • Wednesday, October 12
  • Thursday, October 13
All
  • Dealer Ops & Leadership
  • Fixed Ops
  • Marketing & Advertising
  • Sales & Variable Ops
All
  • 30-Minute Session
  • 50-Minute Session
  • Exchange
  • Keynote
  • Networking
  • Tech Talk

Tuesday, October 11

8:00 AM - 5:40 PM

Badge Pickup & Registration

Type: Networking | Track: | Room:

9:00 - 9:50 AM

Turning Point: Shifting in an Everchanging Market

Evelyn Chatel|General Manager, Bean Automotive Group

Mike Svoboda|General Manager, Buchanan Automotive, Buchanan Auto Park

Robert Crowley|Sales Director, Ferman Chevrolet of Tampa

Erikka Tiffani Wells|Senior Sales Manager, Walser Automotive, Co-Founder, WOCAN

Lyndsey Rodriguez|Senior VP of OEM and Enterprise Accounts , Team Velocity Marketing

Brett Oubre|Owner, Natchez Nissan, Toyota, CDJR, Chevrolet GMC, Lakeside Ford

Julie Kimes|Marketing Director, O'Daniel Automotive Group

John Luciano|Managing Partner, Street Volkswagen

David Villa|CEO, iPD Agency

Type: Keynote | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

9:00 - 11:00 AM

Coffee in the Keynote Hall

Type: Networking | Track: | Room: Keynote Hall

9:50 - 10:20 AM

Ask the Dealers!

Evelyn Chatel|General Manager, Bean Automotive Group

Mike Svoboda|General Manager, Buchanan Automotive, Buchanan Auto Park

Robert Crowley|Sales Director, Ferman Chevrolet of Tampa

Erikka Tiffani Wells|Senior Sales Manager, Walser Automotive, Co-Founder, WOCAN

Lyndsey Rodriguez|Senior VP of OEM and Enterprise Accounts , Team Velocity Marketing

Brett Oubre|Owner, Natchez Nissan, Toyota, CDJR, Chevrolet GMC, Lakeside Ford

Julie Kimes|Marketing Director, O'Daniel Automotive Group

John Luciano|Managing Partner, Street Volkswagen

David Villa|CEO, iPD Agency

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

10:20 - 10:50 AM

Tech Talks

Pepper McCormick-Dekker|Product Marketing Manager, CarGurus

Lindsay Eckert|Director, Media Strategy, Cars.com

Zach Hendrix|Strategic Lead - Automotive, Invoca

Type: Tech Talk | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

11:00 AM - 1:10 PM

Expo Hall Grand Opening, Demos, Networking, & More

Type: Networking | Track: | Room: Expo Hall

11:15 - 11:45 AM

How to Be a Digital Wholesaling Rockstar

Ben Caffee|Associate Vice President, Manheim Digital Services, Cox Automotive

Type: 30-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: Expo Stage - Booth 102

11:15 - 11:45 AM

How Dealers Can Scale Personal CX

Joe Kyriakoza|Vice President & General Manager, Polk Automotive Solutions by S&P Global

Vicki Poponi|Vice President, Automotive Industry Advisor, Salesforce

Steve Schmith|Director, Automotive Strategy, Acxiom

John Campos|Group Vice President, Automotive, Acxiom

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 229

11:45 AM - 12:15 PM

Prepare for Cookiepocalypse

Brent Towne|Sr. Director of Consumer Data Strategy, Cox Automotive

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 102

11:45 AM - 12:15 PM

3 Ways to Merge your Website and Showroom Experiences

Kerri Wise|Chief Marketing Officer, AutoFi and, President of Women of Color Automotive Network (WOCAN)

Type: 30-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Expo Stage - Booth 229

12:20 - 1:10 PM

Networking Lunch & Women's Meetup

Type: Networking | Track: | Room: Keynote Hall

1:10 - 2:00 PM

Seven Reconditioning Beliefs You Need to Break

Mike Boyd|Founder of iRecon, vAuto; iRecon

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

1:10 - 2:00 PM

Used Vehicle Mastermind - Advertising Campaigns

Tracy Myers|Dealer Principal, Frank Myers Auto Maxx

Troy Spring|CEO, Dealer World and Agency 345, Co-Founder, Dealer Funnel

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Andros A

1:10 - 2:00 PM

“Do You Hear Me?” Real Insights from the Modern Day Car Buyer

Kevin Frye|Marketing Director, Jeff Wyler Automotive Family

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops | Room: Montego D

1:10 - 2:00 PM

The 8 Steps to Rock Car Sales, Service, & Parts on TikTok!

Gail T. Rubinstein|President & CEO, Retail Resilient

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Fixed Ops | Room: St Thomas A

1:10 - 2:00 PM

Winning with Google Analytics 4 (Part 1 of a 2-Part Session)

George Nenni|Founder, Generations Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

1:10 - 2:00 PM

Blogging Your Way to SEO Perfection

Jim Dodd|Consultant & Digital Analytics Technical Specialist, Dealership Management, National Automobile Dealers Association

Joe Akers|Dealer Management Consultant, 20 Group, National Automobile Dealers Association

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Jamaica A

1:10 - 2:00 PM

Top 3 Most Ignored Processes That Prevent Service Growth

Ken Barnes|Director of Sales, DealerPro Training Solutions

Type: 50-Minute Session | Track: Fixed Ops | Room: Trinidad A

1:10 - 2:00 PM

Media Messaging Strategies for the In-Market Shopper

Lindsay Eckert|Director, Media Strategy, Cars.com

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

2:10 - 3:00 PM

The Big Reset - How to Increase Employee Satisfaction to Increase Retention & Avoid the Foot Out the Door

Jonathan Jordan|Director of Sales Strategy, JM&A Group

Kevin Hull|Director, Sales & Talent Services, JM&A Group

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

2:10 - 3:00 PM

Used Vehicle Mastermind - Engagement & Retention

Tracy Myers|Dealer Principal, Frank Myers Auto Maxx

Troy Spring|CEO, Dealer World and Agency 345, Co-Founder, Dealer Funnel

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Andros A

2:10 - 3:00 PM

Demand Was There, But Where Were You?

Jerrod Hoskins|Senior Advertising Account Manager, Naked Lime Marketing

Type: 50-Minute Session | Track: Fixed Ops | Room: Trinidad A

2:10 - 3:00 PM

Internet Leads? The How, the What, & the Why in Today's Markets

Robert Crowley|Sales Director, Ferman Chevrolet of Tampa

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

2:10 - 3:00 PM

Yes, Pinterest Can Sell Cars… But That’s Not All!

Jay Healey|Digital Advertising and Social Media Director , Healey Brothers Automotive Group

Justin Friend|VP & General Manager, Dealers United

Allison McConeghy|Sr. Partner Manager, Auto Dealerships, Pinterest

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Keynote Hall

2:10 - 3:00 PM

Solving Uncertainty: How Dealers Extend Success in a Shifting Market

Randy Kobat|Vice President, vAuto & Kelley Blue Book Instant Cash Offer, Cox Automotive

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: St Thomas A

2:10 - 3:00 PM

Winning with Google Analytics 4 (Part 2 of a 2-Part Session)

George Nenni|Founder, Generations Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

2:10 - 3:00 PM

The Race to the Bottom Ends Today

Danny Zaslavsky|General Manager, Country Hill Motors, & Managing Partner, VINCUE

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

3:10 - 4:00 PM

Dealer-Vendor Exchange (DVX)

Brent Wees|Creative Strategist, idea.meet.plan

Type: Networking | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

4:00 - 4:40 PM

Route to Ready with Google: Refocusing with Automation

Angie Cucco|Senior Automotive Strategist, Google

Type: Keynote | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

4:40 - 5:10 PM

Break Your Bad Sales Habits

Mark Vickery|Senior Director, Performance Management , Cox Automotive

Type: 30-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: Expo Stage - Booth 102

4:40 - 5:10 PM

The Future of Car Buying

Joe Fuca|CEO, Reputation.com

Type: 30-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Expo Stage - Booth 229

4:40 - 5:40 PM

Cocktail Reception, Sessions, & Networking in the Expo Hall

Type: Networking | Track: | Room: Expo Hall

5:10 - 5:40 PM

Mastering the Art of Online Listings

Darrell Sherwood Jr.|Partner Development Manager , CARFAX, Inc.

Bob Grill|Senior Partner Development Manager, CARFAX

Type: 30-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Expo Stage - Booth 229

Wednesday, October 12

8:00 - 9:00 AM

Networking Breakfast

Type: Networking | Track: | Room: Keynote Hall

8:30 - 9:00 AM

5 Ways Dealerships Can Manage Demand with Speed & Efficiency

Scott Sabo|Partnership Growth Manager, Podium

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 229

9:00 - 9:50 AM

Used Vehicle Mastermind - Acquiring Used Vehicles

Tracy Myers|Dealer Principal, Frank Myers Auto Maxx

Troy Spring|CEO, Dealer World and Agency 345, Co-Founder, Dealer Funnel

Type: Exchange | Track: Sales & Variable Ops | Room: Andros A

9:00 - 9:50 AM

People First BDC

Sarah Vantine|Vice President, Quantum5

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

9:00 - 9:50 AM

The Michael Myers Guide to Killing Your Competition with Automotive SEO (Part 1 of a 2-Part Session)

Greg Gifford|Vice President of Search, SearchLab Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

9:00 - 9:50 AM

Connecting With Your Virtual Customer

Jim Dodd|Consultant & Digital Analytics Technical Specialist, Dealership Management, National Automobile Dealers Association

Joe Akers|Dealer Management Consultant, 20 Group, National Automobile Dealers Association

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Jamaica A

9:00 - 9:50 AM

How EV Batteries, Politics, and Other Factors Affect EV Adoption in Fixed Ops

Russell Hill|Managing Partner, FixedOPS Marketing

Type: 50-Minute Session | Track: Fixed Ops | Room: Trinidad A

9:00 - 9:50 AM

An Audience-First Strategy to Reach Today’s Connected Auto Consumer and Drive Sales

John Holcomb|Senior Sales Specialist, Amazon Ads

Tim Daher|Sr. Account Executive, Autos, Amazon Ads

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

9:00 - 9:50 AM

How to Embrace Ecommerce and Exceed Modern Car Buyer’s Expectations

Sarah Carter|Enterprise Sales Senior Manager, Upstart

Richard Seastrand|, Upstart Auto Retail

Michael Anderson|President, The Rikess Group

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

9:00 - 9:50 AM

Recession-Proof Your Lead Handling – 10 Tips to Maintain and GROW Sales

Big Tom LaPointe|Internet Director, Preston Automotive Group

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: St Thomas A

10:00 - 10:50 AM

Used Vehicle Mastermind - Sales Strategies

Tracy Myers|Dealer Principal, Frank Myers Auto Maxx

Troy Spring|CEO, Dealer World and Agency 345, Co-Founder, Dealer Funnel

Type: Exchange | Track: Sales & Variable Ops | Room: Andros A

10:00 - 10:50 AM

The Michael Myers Guide to Killing Your Competition with Automotive SEO (Part 2 of a 2-Part Session)

Greg Gifford|Vice President of Search, SearchLab Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

10:00 - 10:50 AM

You Don't Need a BDC to Follow Up Leads!

Paul de Vries|CEO, #DCDW - Digital Car Dealer Workshop

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

10:00 - 10:50 AM

A Survival Guide for a World of Data Loss

Dave Spannhake|CEO, Reunion Marketing

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

10:00 - 10:50 AM

The 5-Star Impact of Custom Videos

Jake Hales|Digital Operations Manager, Gee Automotive Companies

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: St Thomas A

10:00 - 10:50 AM

Managing Your Digital Marketing ROI

Jim Dodd|Consultant & Digital Analytics Technical Specialist, Dealership Management, National Automobile Dealers Association

Joe Akers|Dealer Management Consultant, 20 Group, National Automobile Dealers Association

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Jamaica A

10:00 - 10:50 AM

From Surviving to Thriving: A Day-to-Day Guide on How to Manage Your Team

Andre Armani|General Sales Manager, Lexus of Pembroke Pines

Carlo Castillo|Business Development Director, Lexus of Pembroke Pines

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

10:00 - 10:50 AM

Connectivity Powers Online Service Marketing

Owen Moon|CEO, FIXED OPS DIGITAL

Type: 50-Minute Session | Track: Fixed Ops | Room: Trinidad A

10:00 - 10:50 AM

Preparing for the Future, Today: A Practical Dealer Guide to Understanding the Metaverse

Adam Pavkov|Industry Manager, Automotive, Meta

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Keynote Hall

10:50 AM - 1:00 PM

Expo Hall Product Demos, Networking, & More

Type: Networking | Track: | Room: Expo Hall

11:00 - 11:30 AM

Stranger Trades: How to Adapt in an Upside-Down World Without Losing Your Soul

Joe Dallas|Chief Business Officer, Tradepending

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 229

11:00 - 11:30 AM

Transformation Toward eCommerce in Automotive Retailing

Paulo da Silva|Vice President Ecommerce Operations, Cox Automotive

Brett Pomerantz|Sr. Director OEM & API eCommerce Strategy, Cox Automotive

Type: 30-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Expo Stage - Booth 102

11:30 AM - 12:00 PM

Tell a Story in Your VDP Carousel to Win More Shopper Decisions

Nathan Fox|Senior Director of Business Development, Cox Automotive, vAuto, Kelley Blue Book Instant Cash Offer

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 102

11:30 AM - 12:00 PM

The Future of Analytics, Measurement, and Attribution is Closer Than You Think (Objects in Mirror are Closer Than They Appear)

Brian Kroll|VP, Sales & Strategic Accounts, Adtaxi

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 229

12:10 - 1:00 PM

Networking Lunch + Lunch&Learn Talk

Graham Anderson|CSO & Founder, Kenect

Type: Networking | Track: | Room: Keynote Hall

1:10 - 2:00 PM

The Next Era of Digital Video Advertising

Thomas Pearce|Senior Director of Interactive UI/UX Strategy, J.D. Power

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Keynote Hall

1:10 - 2:00 PM

Best Practices for Google Business Profile

Jim Dodd|Consultant & Digital Analytics Technical Specialist, Dealership Management, National Automobile Dealers Association

Joe Akers|Dealer Management Consultant, 20 Group, National Automobile Dealers Association

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Jamaica A

1:10 - 2:00 PM

Driving Consumer Conversion in the New World Order

Chip Diggs|Director of Internet Sales and Marketing , Seelye Automotive Group

Scott Pechstein|Senior Vice President of Business Development, Digital Air Strike

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

1:10 - 2:00 PM

Reinforcing Your Marketing Strategy for 2023: From Single Point to Dealer Groups (Part 1 of a 2-Part Session)

Sarah Ciociola|Paid Media Director, PCG Digital

Glenn Pasch|CEO, PCG Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

1:10 - 2:00 PM

Convenience and the Cost of Compromise: Redefining Price

Erikka Tiffani Wells|Senior Sales Manager, Walser Automotive, Co-Founder, WOCAN

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: St Thomas A

1:10 - 2:00 PM

Leveraging Sales Tools for Service BDC

Alexandra Issacharoff|BDC Operations Manager , McKenna Cars

Type: 50-Minute Session | Track: Fixed Ops | Room: Trinidad A

1:10 - 2:00 PM

Diversity vs Inclusion: Why Inclusion Should Be the Focus of Your Business

TaChelle Lawson|Founder and President, FIG Strategy & Consulting

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

1:10 - 2:00 PM

Digital Retailing Transactions are on the Rise: How Can You Effectively Verify and Protect Your Customer’s Identity During the Process?

Ken Hill|Managing Director, 700Credit

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

2:10 - 3:00 PM

3 Steps to Merchandising Accessories in the Digital Retailing Space

David Stringer|CEO/Co-Founder, Insignia Group

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

2:10 - 3:00 PM

Are You Dating Your Internet Leads?

Steve Roessler|Chief Evangelist Officer, DriveCentric

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: St Thomas A

2:10 - 3:00 PM

Social Media Mania

Jim Dodd|Consultant & Digital Analytics Technical Specialist, Dealership Management, National Automobile Dealers Association

Joe Akers|Dealer Management Consultant, 20 Group, National Automobile Dealers Association

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising | Room: Jamaica A

2:10 - 3:00 PM

Paid Advertising vs Content Marketing - A Digital Dealer Smackdown Session

Brent Wees|Creative Strategist, idea.meet.plan

Dane Saville|Director of SEO, SearchLab Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

2:10 - 3:00 PM

Reinforcing Your Marketing Strategy for 2023: From Single Point to Dealer Groups (Part 2 of a 2-Part Session)

Sarah Ciociola|Paid Media Director, PCG Digital

Glenn Pasch|CEO, PCG Digital

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

2:10 - 3:00 PM

Pep, Jiffy, Valvoline and Midas National Ad Advantages Exposed

Troy Spring|CEO, Dealer World and Agency 345, Co-Founder, Dealer Funnel

Type: 50-Minute Session | Track: Fixed Ops | Room: Trinidad A

2:10 - 3:00 PM

How Your Community Can Become Your Greatest Asset

Tianna Mick|Sales & Marketing Manager, Dealer Synergy

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

2:10 - 3:00 PM

A Dealership's Guide to Creating a Great Video Experience

Tim James|COO, Flick Fusion Video Marketing

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Keynote Hall

3:10 - 3:40 PM

Tech Talks

Josselyn Boudett|Founder and CEO, STELLA Automotive AI

Tiffany Peeler|VP of Sales and Operations, Proactive Dealer Solutions

Mike Colacchio|VP of Sales, AutoLeadStar

Type: Tech Talk | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

3:40 - 4:20 PM

Cars, Communities, and Creators – The Future of Video is Now Playing on TikTok

Ryan Copacia|Team Lead - Auto and Travel, TikTok

Type: Keynote | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

4:20 - 4:50 PM

Shifting Gears: The Future of Auto Advertising

Cynthia Serrano|Strategic Account Executive, GroundTruth

Dimitri Kotsis|Strategic Account Executive, GroundTruth

Type: 30-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Expo Stage - Booth 229

4:20 - 5:20 PM

Cocktails & Networking in the Expo Hall

Type: Networking | Track: | Room: Expo Hall

4:50 - 5:20 PM

The Race to Online Retail: A Live, Interactive Dealer Game Show

Michelle Hutchinson|Director of Strategic Accounts, ShipYourCarNow

John Robertson|Executive Vice President, ShipYourCarNow

Type: 30-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Expo Stage - Booth 229

8:00 - 11:59 PM

Digital Dealer Party

Type: Networking | Track: | Room: Dolphin Bar at the Mirage Pool

Thursday, October 13

8:00 - 9:00 AM

Networking Breakfast

Type: Networking | Track: Marketing & Advertising | Room: Keynote Hall

8:00 - 11:00 AM

Expo Hall Product Demos, Networking, & More

Type: Networking | Track: | Room: Expo Hall

9:00 - 10:20 AM

Digital Dealer Think Tank

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Keynote Hall

10:30 - 11:20 AM

When Inventory, Leads and Data Talk, You Should Listen

Jasen Rice|Owner, Lotpop Inc.

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

10:30 - 11:20 AM

It’s Time to Take Back What’s Yours: The Most Efficient Way to Captivate Buyers with Your Current In-Transit and In-Stock Inventory

Eric Barbosa|Managing Partner, Henson Brand Dealerships

Lisa Gener|Chief Revenue Officer, Dealer Alchemist

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

10:30 - 11:20 AM

How In-Market Shoppers Are Ruining Your Strategy

David Lemmon|Director of Business Development, Dealer OMG

April Simmons|Marketing Director, Horne Automotive Group

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

10:30 - 11:20 AM

The Marriage Between Sales and Service BDC

Brad Paschal|VP of Digital Marketing, FIXED OPS DIGITAL

Courtney Paschal|Business Development Manager, Street Toyota

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

10:30 - 11:20 AM

Unveil the Power of Diverse Unity

Ashlee Church|General Manager, VW of Marion

Loab "Doc" Burke|General Manager, Bravo Honda Victoria

Jean Paul Guidry|Owner, Motor City LA

Fred Lennartz|Co-Founder & President, Certified Solutionaries

Lou Ramirez|Co-Founder/CEO, Certified Solutionaries

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership | Room: Jamaica A

11:30 AM - 12:20 PM

The Cure for Data Paralysis

David Steinberg|CEO and Inventor, Foureyes, LLC

Type: 50-Minute Session | Track: Dealer Ops & Leadership | Room: St Thomas B

11:30 AM - 12:20 PM

One Person, One Great Experience. How to Implement a Single Point of Contact Sales Process in Your Dealership

Jim Thompson|Dealer Principal and Owner, IQautos

Type: 50-Minute Session | Track: Sales & Variable Ops | Room: Montego D

11:30 AM - 12:20 PM

Just Because Your Inventory is Invisible Doesn’t Mean Your Advertising Should be

Sarah Ciociola|Paid Media Director, PCG Digital

April Simmons|Marketing Director, Horne Automotive Group

Hannah Lifson|Marketing Manager, L2TMedia

Laurie Halter|Founder and Owner, Charisma! Communications

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego A

11:30 AM - 12:20 PM

Unveil the Power of Diverse Unity

Ashlee Church|General Manager, VW of Marion

Loab "Doc" Burke|General Manager, Bravo Honda Victoria

Jean Paul Guidry|Owner, Motor City LA

Fred Lennartz|Co-Founder & President, Certified Solutionaries

Lou Ramirez|Co-Founder/CEO, Certified Solutionaries

Type: Exchange | Track: Marketing & Advertising, Sales & Variable Ops, Dealer Ops & Leadership, Fixed Ops | Room: Jamaica A

11:30 AM - 12:20 PM

Vehicle Acquisition According to Nirvana

Shaun Raines|Founder, Dealer SuperHero

Type: 50-Minute Session | Track: Marketing & Advertising | Room: Montego B

Digital Dealer